Όρκας: «Ο Μίκαελ ήθελε να έρθει στον Άρη»

Όρκας: «Ο Μίκαελ ήθελε να έρθει στον Άρη»

Gazzetta team
Όρκας: «Ο Μίκαελ ήθελε να έρθει στον Άρη»

bet365

Ο Χρήστος Όρκας μίλησε για τον φίλο του αλλά και άλλοτε συνεργάτη του στην Μπόχουμ, Μίκαελ Ένινγκ, περιγράφοντας τον χαρακτήρα του αλλά και την προπονητική ικανότητά του.

Ο νυν scout της Μπόχουμ παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Metropolis 95.5» και στην αρχική τοποθέτησή του είπε… «Ξέρω τον Μίκαελ από την Μπόχουμ. Ήταν στις ακαδημίες από το 2007-2008 στην ομάδα, μιλάμε τακτικά και όταν ήταν στο Μαγδεμβούργο μιλούσαμε. Με ρώτησε για τον Άρη, του είπα τα καλύτερα, όπως και για τη Θεσσαλονίκη. Ήθελε να έρθει στον Άρη, είναι ανοιχτός σε νέα πράγματα, έτσι είναι ο χαρακτήρας του και θα βοηθήσει αυτό την ομάδα», είπε.

Ο Μίκαελ Ένινγκ ανέφερε εξάλλου το όνομα του Όρκα στην επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Άρης και ο τελευταίος στάθηκε στον χαρακτήρα του. «Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί. Είναι πάρα πολύ καλός χαρακτήρας, ειλικρινής, δίκαιος, φέρνει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, του αρέσει να υπάρχει χαμόγελο στην ομάδα, θέλει οι παίκτες να δίνουν το 100% στην προπόνηση. Σε εμάς έκανε πολύ καλή δουλειά και πήγε μετά τη Νυρεμβέργη, μας πήρε και έναν παίκτη που παίζει στη Σίτι τώρα, τον Γκουντογκάν, αυτός τον ανακάλυψε. Εχει το μάτι, στο Μαγδεμβούργο, τον Μπούτλερ, έναν παίκτη που παίζει τώρα στην Ουνιόν Βερολίνου, ο Ενινγκ τον ανακάλυψε. Του αρέσει να προωθεί νέους ποδοσφαιριστές, του αρέσει να βγάζει ταλέντα. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά θα εξαρτηθεί από το ρόστερ που έχει, το 4-2-3-1 παίζει περισσότερο και νομίζω ταιριάζει και στον Αρη».

Για το τι πρέπει να προσέξει στον Αρη, είπε: «Δεν χρειάζεται να προσέξει τίποτα, οι σχέσεις με τους παίκτες, η πόρτα του είναι ανοικτή, θα κάνει δουλειά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον στηρίξουν, εδώ θα πρέπει να πω συγχαρητήρια στον Αγγελο για την επιλογή του. Θα οδηγήσει την ομάδα στην πεντάδα και στο να παίξει στην Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα