ΠΑΟΚ: Το Σάββατο η επέμβαση του Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Το Σάββατο η επέμβαση του Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Το Σάββατο η επέμβαση του Βαρέλα

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μπαίνει στο χειρουργείο και το πρωί του Σαββάτου (12/10) θα υποβληθεί σε επέμβαση από το γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα θα υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο μηνίσκο που προέκυψε από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή (6/10).

Εκτιμάται ότι ο Αφρικανός αμυντικός θα απουσιάσει για μια περίοδο τεσσάρων εβδομάδων κι αυτό θα είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για τον παίκτη και την ομάδα του.

Το σίγουρο είναι πως θα χάσει τους αγώνες με Λαμία (εντός), Βόλο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), ΟΦΗ (εκτός) και Λάρισα (εντός), ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η επέμβαση θα γίνει από τον επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος την Παρασκευή (11/10) μίλησε αναλυτικά για την πορεία των Βιεϊρίνια και Βέρνμπλουμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα