Καρεμπέ: «Θέλαμε τον Ριμπερί στον Ολυμπιακό» (vid)
Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρέθηκε στην Ιταλία για τον εορτασμό των 110 χρόνων ζωής της Μπολόνια. Από εκεί μίλησε για τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς αλλά και τον Φρανκ Ριμπερί τον οποίο ήθελε ο Ολυμπιακός, πριν ο Γάλλος υπογράψει στην Φιορεντίνα.
«Αυτά που κάνει στη Φιορεντίνα δεν με εκπλήσσουν. Τον θέλαμε στον Ολυμπιακό, αλλά επέλεξε τη Φιορεντίνα. Ο Φράνκ είναι ένας πρωταθλητής και ακόμη θα κάνει τη διαφορά στην Ιταλία».
Θυμίζουμε πως ο Ριμπερί, στα 36 του, έχει εξασφαλίσει διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που μπορεί να αγγίξουν τα 9.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους (4.000.000 ευρώ τον χρόνο συν 500.000 ευρώ τον χρόνο αν πιάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων).
Το video με τις δηλώσεις του Γάλλου στο «tuttomercatoweb.com»
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
