Ολυμπιακός: «Τελειώνει» θετικά του Κωστή!

Ολυμπιακός: «Τελειώνει» θετικά του Κωστή!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Τελειώνει» θετικά του Κωστή!

bet365

Εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας επιβεβαίωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει νέα και πολύ καλή πρόταση για τον Ιωάννη Κωστή και το deal είναι πιο κοντά από ποτέ για τον νεαρό Κύπριο.
Την βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού για την περίπτωση του Ιωάννη Κωστή, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. «Εξέφρασα την βεβαιότητα μου από την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού ότι ο Ιωάννης του χρόνου δεν θα είναι στη Νέα Σαλαμίνα και το λέω ξανά. Είναι μεγάλο ταλέντο, αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο στα ματς της Νέας Σαλαμίνας και της Εθνικής. Έχουμε μια πρόταση πολύ καλύτερη από τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά.
Στην συνέχεια είπε ότι «υπάρχει μια πολύ καλή βάση. Ο παίκτης μας είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του. Μεγάλωσε στις Ακαδημίες με τα ιδανικά της Νέας Σαλαμίνας, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο διοικητικό συμβούλιο. Θα πράξουμε με βάση τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του σωματείου αλλά θα δούμε και τον ποδοσφαιριστή. Είναι μέλος της οικογένειας της Νέας Σαλαμίνας». Μετά και από αυτές τις τοποθετήσεις όλα δείχνουν πως το deal για τον Κωστή θα κλείσει λίαν συντόμως και ότι θα κλείσει και τυπικά με πενταετές συμβόλαιο.
Αναλυτικά η τοποθέτησή του:
Δεν υπάρχει περίπτωση να αναφερθούμε σε ποσά και λεπτομέρειες. Η διοίκηση έχει μπροστά της μία πολύ καλή βελτιωμένη πρόταση, υπάρχει μία βάση και στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Ο Κωστή έχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό από την πρώτη φορά. Τώρα έχουμε μία πολύ καλύτερη πρόταση και εξετάζεται από την διοίκηση μας. Αυτό που ξεκαθαρίσαμε είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ απαραίτητος για την φετινή περίοδο & οι συζητήσεις τώρα αφορούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι πολύτιμος φέτος για το Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ιωάννης είναι νεαρός ηλικιακά, όμως είναι πολύ ώριμος, υπερτερεί σε ταλέντο από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, δεν είναι για τα επίπεδα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι προσηλωμένος στα καθήκοντα του, είναι παιδί των Ακαδημιών μας, είναι οικογένεια μας και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση.
- Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Νέας Σαλαμίνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα