ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Γιαννούλη και Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Γιαννούλη και Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Ανησυχία για Γιαννούλη και Βαρέλα

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αποχώρησαν με προβλήματα από τον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Τη Δευτέρα (7/10) θα ξεκαθαρίσει, μετά τις εξετάσεις, το μέγεθος των τραυματισμών.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ολοκλήρωσε το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και τη Δευτέρα (7/10) θα εξεταστεί από το γιατρό της εθνικής ομάδας, όπου έχει κληθεί από τον Τζον Φαν Σιπ.

Από την πλευρά του ο Φερνάντο Βαρέλα είχε ένα χτύπημα από τον Μπαράλες στο γόνατο, στο δεύτερο μέρος, ο Αργεντινός ρωτούσε για την κατάσταση του, με τον αμυντικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να σφίγγει τα δόντια και να βγάζει όλο τον αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχε ενοχλήσεις και τη Δευτέρα (7/10) αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα