Γκιγιέρμε: «Δεν ήθελα να φύγω το 2014 από την Κορίνθιανς, μία μέρα θα επιστρέψω»

Γκιγιέρμε: «Δεν ήθελα να φύγω το 2014 από την Κορίνθιανς, μία μέρα θα επιστρέψω»

Δημήτρης Τομαράς
Γκιγιέρμε: «Δεν ήθελα να φύγω το 2014 από την Κορίνθιανς, μία μέρα θα επιστρέψω»

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ σε συνέντευξή του στο Yahoo Sports αποκάλυψε πως το 2014 τον πίεσαν να φύγει από την Κορίνθιανς και πως μία μέρα θα ήθελε να γυρίσει εκεί.

Ο Γκιγιέρμε μιλώντας στο Yahoo Sports είπε μεταξύ άλλων για:

Την μεταγραφή του από την Κορίνθιανς στην Ιταλία: Δεν ήθελα να φύγω το 2014 και το έκανα ξεκάθαρο στο συμβούλιο της Κορίνθιανς. Όμως εκείνοι επέλεξαν να πιέσουν τις καταστάσεις και εμένα και εν τέλει να με πουλήσουν. Επίσης αλήθεια είναι πως τότε στην ομάδα είχε έρθει ένας προπονητής που ζητούσε κάτι άλλο. Ήθελε κάτι διαφορετικό από εμένα. Ο προπονητής εκείνος μου ξεκαθάρισε ότι θα με αφήνει στον πάγκο σε μία περίοδο που είχε έρθει η πρόταση της Ουντινέζε. Επειδή είχα ιταλικό διαβατήριο ήταν πιο εύκολο να γίνει το deal.

Τον βραζιλιάνικο σύλλογο: Μία μέρα θα γυρίσω στην Κορίνθιανς. Δεν ήταν να φύγω τότε από την ομάδα. Νιώθω πως άφησα κάτι πίσω μου και θέλω να κλείσω ένα κεφάλαιο. Να αφήσω την ποδοσφαιρική μου κληρονομιά.

Τις επαφές του με τον κόσμο και σχετικά με τους φανς της Κορίνθιανς: Αυτήν την στιγμή δεν είναι η προτεραιότητά μου. Δεν μπορώ να το πω αυτό και ας έχω δεσμούς και πολλούς φίλους. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι για τώρα. Τώρα έχω τις υποχρεώσεις μου αλλού και είμαι επικεντρωμένος εκεί. Στο παρελθόν είχα κρούσεις από Σάο Πάολο, Γκρέμιο και Ιντερνασιονάλ πάντως. Με την Σάο Πάολο είχα βρεθεί πιο κοντά ενώ οι άλλες δύο ομάδες δεν είχαν μιλήσει απευθείας με μένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα