Ο Μαρτίνς βράβευσε τον Μπλατ! (pics & vid)

Ο Μαρτίνς βράβευσε τον Μπλατ! (pics & vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Μαρτίνς βράβευσε τον Μπλατ! (pics & vid)

bet365

Η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού βρέθηκε στο «Καραϊσκάκης» για τον αγώνα με τη Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς τίμησε τον Ντέιβιντ Μπλατ!

Η αποκάλυψη του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή για τη μάχη που δίνει τους τελευταίους μήνες με την πολλαπλή σκλήρυνση, συγκεκριμένα με μια από τις πιο δύσκολες μορφές της, την πρωτοπαθώς προϊούσα πολλαπλή σκλήρυνση, έστειλε το μήνυμα για τη δύναμη του αγωνίζεσθαι από τον Μπλατ.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Λαμία για την 5η αγωνιστική της Super League 1, ο Πέδρο Μαρτίνς βράβευσε τον κόουτς του μπασκετικού Ολυμπιακού προσφέροντας του μια φανέλα με το νούμερο 7 για το μεγαλείο και τη γενναιοδωρία ψυχής του, μιλώντας δημόσια για το θέμα υγείας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα