Δίκη των 28: Διακοπή για τις 9 Οκτωβρίου!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Δίκη των 28: Διακοπή για τις 9 Οκτωβρίου!

bet365

Στις 9 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί η δίκη για τους 28 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι έγινε την πρώτη μέρα της δίκης.

Οι κατηγορούμενοι δεν έδωσαν το παρών, οι περισσότεροι μάρτυρες επίσης, οι δικηγόροι ζήτησαν μεγαλύτερη αίθουσα, η διαδικασία σταμάτησε και έτσι η δίκη διεκόπη για τις 9 Οκτωβρίου (09:00).

Μάλιστα ο κύριος Καπερνάρος ζήτησε να σταλεί αίτημα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ώστε να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη αίθουσα για την επόμενη διαδικασία.

Η πρόεδρος, Ιωάννα Λάμπρου Βελισσάρη από την μεριά της τόνισε ότι δεν μπορεί να προεξοφλήσει το αν η αίθουσα θα είναι μεγαλύτερη.

Τι έγινε στην πρώτη μέρα της δίκης

Στα θετικά της πρώτης μέρας της δίκης ήταν το γεγονός πως δεν υποβλήθηκε κανένα αίτημα αναβολής. Κανένας από τους 28 κατηγορούμενους δεν ζήτησε κάτι τέτοιο, αν και το πιθανότερο θα ήταν να μη γίνει και δεκτό.

Από εκεί και πέρα μόνο οι 10 από τους 28 κατηγορούμενους έδωσαν το παρών. Πρόκειται για τους:
Αρη Σταθόπουλο (πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ)
Γιάννη Παπακωνσταντίνου (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ)
Θεόδωρο Κουρίδη (πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ)
Νίκο Προύντζο (πρώην μέλος Δ.Σ. της ΕΠΟ)
Γιώργο Δούρο (πρώην αρχιδιαιτητής)
Κώστα Ιωαννίδη (πρώην διαιτητής Super League)
Θανάση Γιάχο (πρώην διαιτητής Super League)
Ηλία Σπάθα (πρώην διαιτητής Super League)
Γιώργο Αρβανιτίδη (πρώην ιδιοκτήτης ΠΑΕ Βέροια)

Αρκετές απουσίες υπήρξαν και στο κομμάτι των μαρτυρων. Για την ακρίβεια μόνο 5 έδωσαν το παρών από τους συνολικά 24 που ήταν για σήμερα. Πρόκειται για τους Βασσάρα, Κωνσταντινέα, Καλύβα, Γεωργέα και Παναγόπουλο.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED