Φετφατζίδης: Πρώτο γκολ στην καριέρα του με κεφαλιά!

Gazzetta team
Φετφατζίδης: Πρώτο γκολ στην καριέρα του με κεφαλιά!

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης έπιασε εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης κόντρα στον Παναθηναϊκό, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ με κεφαλιά, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά γκολ με τον συγκεκριμένο τρόπο στην καριέρα του!

Έφτασε τα 250 παιχνίδια στην καριέρα του, μέτρησε 36 γκολ και τελικά έπρεπε να έρθει η 15η Σεπτεμβρίου 2019 για να πετύχει γκολ με το κεφάλι!

Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη, που άνοιξε λογαριασμόσ τη φετινή σεζόν, κάνοντας το 1-0 για τον Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ζαχίντ και την ολιγωρία του Διούδη και σκόραρε με κεφαλιά, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Μέχρι το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης είχε βάλει 36 γκολ, όλα με σουτ και τέσσερα απ' αυτά με πέναλτι. Με τα δε «κίτρινα» αυτό ήταν το δεύτερο μόλις γκολ, μετά το περσινό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 18 Μαρτίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα