Οι Mr 100% σε επίδραση στη Super League 1

Γιώργος Ντυμένος
Οι Mr 100% σε επίδραση στη Super League 1

bet365

Ο Ρόμανιτς έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ της Λαμίας, ενώ οι Ντάλσιο, Αραμπούλι, Ελ Αραμπί, Μακέντα... πήραν μέρος και στα δύο τέρματα που σημείωσαν μέχρι στιγμής οι ομάδες τους
Ακόμη είναι νωρίς ώστε να έχουμε εικόνα για τους «μονομάχους» της Super League 1 και τους παίκτες τους, όμως μετά τη συμπλήρωση των πρώτων αγωνιστικών παρουσιάζονται ορισμένα ευρήματα. Οπως π.χ. η επίδραση που έχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές στα γκολ που πετυχαίνουν οι ομάδες τους. Πάντα με γνώμονα πως έχουν βρει στόχο δύο ή και περισσότερες φορές, μετά το πέρας ισάριθμων αναμετρήσεων. Οπου υπάρχουν πέντε περιπτώσεις που έχουν το «απόλυτο», δηλαδή με τον Α ή Β τρόπο, συμμετείχαν ενεργά σε όλα τα τέρματα που πέτυχε το club.
Πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ξεκινά φέτος βασικός και δικαιώνει τον Σωτήρη Αντωνίου για την επιλογή του. Με ποιον τρόπο; Με το γεγονός πως πήρε... μέρος και στα τρία τέρματα της ομάδας. Στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό ήταν εκείνος που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Διούδη και άνοιξε τότε το σκορ, ενώ μία εβδομάδα μετά από δικές του ενέργειες ο Σάλιακας σκόραρε στο 11' και ο Τουράμ στο 78'! Στην πρώτη φάση ήταν εκείνος που βγήκε στην αντεπίθεση και τον ανέτρεψε ο Ρισβάνης έξω από τα καρέ του Ατρόμητου, οπότε καταλογίστηκε το φάουλ που εκτέλεσε εύστοχα ο συμπαίκτης του. Στη δεύτερη έκλεψε την μπάλα, μπήκε στα καρέ του Θεοδωράκη και ο αντίπαλος γκολκίπερ τον «γκρέμισε», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο ρέφερι Σέζος να καταλογίσει την εσχάτη των ποινών για το πέναλτι-γκολ του Βραζιλιάνου στράικερ.
Αλλά δεν είναι μόνο ο Σέρβος. Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής στη σεζόν έχει δύο νίκες με 1-0 και σε αμφότερες βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα. Αμφότερων κοινός παρανομαστής ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Μαροκινός φορ ήταν εκείνος που ευστόχησε από τα 11 βήματα, ενώ στη Λάρισα το πέναλτι καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Μανώλη Μπέρτο. Το 2χ2 έχει και ο Φεντερίκο Μακέντα. Οι «πράσινοι» επίσης έχουν κουνήσει μέχρι στιγμής πλεκτό στο πρωτάθλημα μόνο από το σημείο του πέναλτι και σε αμφότερα εκτελεστής τους ήταν ο Ιταλός επιθετικός. Αρχικά στη Λαμία και πριν τη διακοπή στο άτυχο, για τον Παναθηναϊκό, παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Στην πλατεία τώρα ο Μπατσάνα Αραμπούλι αποτέλεσε τον «εκλεκτό» τους για τη μόνη προσθήκη «μεγάλου» που θα μπορούσαν να κάνουν το καλοκαίρι. Ο Γεωργιανός έπαιξε λίγο με τον Βόλο και σε όλο το ματς της Τούμπας, αλλά συμμετείχε και στα δύο, ως τώρα, τέρματα των «κυανέρυθρων». Απέναντι στους «νεοφώτιστους» ήταν εκείνος που στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό σκορ (2-1 έχασαν οι Νεοσμυρνιώτες), ενώ στη Θεσσαλονίκη έστρωσε με το στήθος και πιστώνεται την ασίστ στο τέρμα του Τσιλούλη, που όμως δεν στάθηκε ικανό να αποσοβήσει τη νέα ήττα του Πανιωνίου (εκ νέου 2-1).
Ο τελευταίος «Mr 100%» είναι ο Ντάλσιο του Παναιτωλικού. Ο 23χρονος μέσος με ωραία κίνηση και σουτ σκόραρε κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου τα «καναρίνια» δεν απέσπασαν αποτέλεσμα (2-1), ενώ με αντίπαλο την Ξάνθη είναι εκείνος που ανατράπηκε από τον Ντίρεσραμ και ο Μπαϊροβιτς ευστόχησε από τα 11 βήματα, κάτι που όμως δεν «γλίτωσε» τους «κυανοκίτρινους» από την ήττα.
Την ίδια στιγμή υπάρχουν και άλλοι παίκτες που ήδη «συμμετείχαν» σε πολλά τέρματα. Οπως π.χ. ο Μάνος του ΟΦΗ(2+ 1 ασίστ), ο Ολιβέιρα της ΑΕΚ, ο Μουνίθ του Βόλου, ο Σβιντέρσκι του ΠΑΟΚ (2), ο Μίσιτς επίσης των Θεσσαλονικιών και ο Νάτσος του Ατρόμητου (1+ 1 ασίστ), αλλά οι ομάδες τους έχουν βρει στόχο περισσότερες φορές και δεν ήταν «μέσα» σε κάποιο φάουλ ή πέναλτι που προήλθαν τα υπόλοιπα. Αρα δεν έχουν 100% επίδραση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα