Φερέιρα σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Επιτεθείτε»! (vid)

Φερέιρα σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Επιτεθείτε»! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Φερέιρα σε παίκτες του ΠΑΟΚ: «Επιτεθείτε»! (vid)

bet365

Οι χαρακτηριστικές οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (11/9) μέσα από το βίντεο που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσιοποίησε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της προπόνησης με τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα προς τους ποδοσφαιριστές του. Ο Πορτογάλος προπονητής κατά τη διάρκεια των ασκήσεων ζητούσε επίμονα από τους παίκτες του να… επιτεθούν!

«Να θυμάστε. Επιτεθείτε! Όταν δεν έχετε την μπάλα, επιτεθείτε με τον ίδιο τρόπο για να ανακτήσουμε την μπάλα με συνεργασία και να έχουμε χρόνο για επίθεση.

Θέλετε να αμυνθείτε γιατί χάνετε την μπάλα, όταν χάνετε την μπάλα πρέπει να τρέχετε για να ανακτήσουμε την κατοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 40χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα