ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κούδας: «Τι μου είπε ο Πρωθυπουργός για το γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Κούδας: «Τι μου είπε ο Πρωθυπουργός για το γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Κούδας: «Τι μου είπε ο Πρωθυπουργός για το γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Κούδας αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο υποδέχθηκε στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην 84η ΔΕΘ.

Πολωνία - Αυστρία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Το θέμα του νέου γηπέδου και οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με το κυβερνών κόμμα της ΝΔ ήταν ψηλά στις επαφές που είχε ο Γιώργος Κούδας στη διάρκεια της 84ης ΔΕΘ, τόσο με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον υφυπουργό αθλητισμό κ. Αυγενάκη.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ποδοσφαιρική ομάδα τονίζοντας «Ο δρόμος είναι μεγάλος…».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Arena FM 89,4:

Για τη συνομιλία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Υποδέχτηκα τον Πρωθυπουργό. Του ευχήθηκα καλή δύναμη. Μου είπε μη στεναχωριέσαι, θα είμαι κοντά στον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά για το νέο γήπεδο"».

Για τη συμπεριφορά του Κυριακού Μητσοτάκη: «Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή να με λέει "Γιώργο μου", να με αποκαλεί με το μικρό μου όνομα ο πρωθυπουργός. Ξέρω ότι έχουν αποκομίσει καλή άποψη για τις θέσεις μου, είναι κάτι που κατάλαβα και από τη συνομιλία που είχαμε με τον κ. Αυγενακη».

Για τη παρουσία των Αδωνι Γεωργιάδη και Λευτέρη Αυγενάκη στο περίπτερο του ΠΑΟΚ: «Με τον κ. Αυγενάκη είχα τη ευκαιρία να μιλήσουμε, γιατί ήταν παρών και στη συνάντηση που είχα πέρσι με τον κ. Μητσοτάκη. Μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είχαμε πει και τις προηγούμενες φορές. Για ορισμένα θέματα τα οποία λύσαμε και δεν θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο πολιτικά. Λύθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξαφνιάστηκε μετά τη φωτογράφιση κατάλαβε ότι ήμουν ο Γιώργος Κούδας και γύρισε πίσω να βγούμε και άλλη φωτογραφία».

Για τη συνάντηση του με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα: «Υποδέχτηκα και τίμησα τον δήμαρχο τον κ. Ζέρβα. Πέρασαν γενικά παρά πολλοί από το περίπτερο μας. Εισέπραξα την αγάπη του κόσμου και για τον ΠΑΟΚ και για μένα προσωπικά».

Για το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου: «Μας στεναχώρησε λίγο στην αρχή η ομάδα, ίσως λίγο υποτιμήσαμε τον αντίπαλο στο Europa League. Ο δρόμος είναι όμως μεγάλος και έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες».