Ολυμπιακός: Μέσα ο Γκιγέρμε, εκτός ο Γκερέρο απέναντι στην ΑΕΛ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Μέσα ο Γκιγέρμε, εκτός ο Γκερέρο απέναντι στην ΑΕΛ

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ, με τον Γκιγέρμε να μπαίνει τελικά σε αυτήν, ενώ απουσιάζει ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Γιουβέντους - Νάπολι και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τον Γκιγέρμε να προπονείται σήμερα κανονικά και να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή.

Αντίθετα σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Γκερέρο, ο οποίος είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού και φυσικά ο Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος πριν από μερικές μέρες υποβλήθηκε σε καθαρισμό στον μηνίσκο.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Σισέ, Σουντανί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα