Κωστένογλου και... επαφή με Πογέτ!

Κωστένογλου και... επαφή με Πογέτ!

Γιώργος Τσακίρης
Κωστένογλου και... επαφή με Πογέτ!

bet365

Η Α.Ε.Κ. όπως αναμενόταν θα πορευτεί για τα επόμενα (ίσως δυο) ματς με τον Έλληνα πρώην άσο και προπονητή της, ενώ έχει ήδη μιλήσει με τον Ουρουγουανό τεχνικό χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό

Εννοείται πως οι εξελίξεις τρέχουν στην ΑΕΚ και το θέμα του προπονητή (και όχι μόνο) είναι αυτό που κατ' αρχήν καίει τους «κιτρινόμαυρους» μετά την απίθανη και απόλυτα άστοχη επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr έχει γίνει ήδη επαφή με τον Γκουστάβο Πογέτ τις τελευταίες μέρες, μετά το ματς με την Τραμπζονσπόρ, κάτι που φανερώνει πως ο Ουρουγουανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ είναι τούτη τη στιγμή η πρώτη επιλογή στο μυαλό των ανθρώπων της διοίκησης και του ίδιου του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ωστόσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη.

Η Ένωση θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Έλληνας πρώην άσος και προπονητής της ΑΕΚ θα είναι το απόγευμα στα Σπάτα για να προπονήσει τους «κιτρινόμαυρους». Το πιθανότερο σενάριο είναι πως με αυτόν στον πάγκο θα παρουσιαστεί η ομάδα σε Τραπεζούντα και Τρίπολη (εκτός αν έχει φτάσει σε συμφωνία νωρίτερα από το ματς στην Αρκαδία με τον Πογέτ)!

Έπειτα, μετά την απόκτηση προπονητή αναμένεται να γίνει και η δουλειά - επιλογή για τεχνικό διευθυντή και νωρίτερα ίσως να επιλεχθεί και πρόσωπο που θα πάρει τη θέση του Βασίλη Δημητριάδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα αφού και αυτός οδηγείται στην έξοδο...

Τι έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ μετά την ΑΕΚ
Από τον Οκτώβριο του 2015 έως και τον Απρίλιο του 2016 ο Γκουστάβο Πογέτ είχε κάτσει στον πάγκο της Ενωσης. Σε αυτόν μετρούσε 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε σύνολο 28 αγώνων. Στη συνέχεια πήγε στην Ισπανία και στην Μπέτις. Εκεί έμεινε μέχρι τον Νοέμβριο του 2016 πριν φτιάξει βαλίτσες για Κίνα για λογαριασμό της Σανγκάη Σενού από την οποία παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017. Ο Πογέτ επέστρεψε στην Ευρώπη και στις 20 Ιανουαρίου του 2018 ανέλαβε την Μπορντό ωστόσο παραιτήθηκε τον Αύγουστο μετά τη διαφωνία που είχε με τη διοίκηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα