Ο Φερέιρα για την πρεμιέρα και το PAOK TV (vid)

Ο Φερέιρα για την πρεμιέρα και το PAOK TV (vid)

Ο Φερέιρα για την πρεμιέρα και το PAOK TV (vid)

bet365

O Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ απευθύνθηκε προς τον κόσμο της ομάδας ενόψει της σημερινής πρεμιέρας κόντρα στον Παναιτωλικό και μίλησε για την καινοτομία της μετάδοσης από το PAOK TV.

ΑΕΚ - Ξάνθη με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

O Αμπέλ Φερέιρα τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι της Τούμπας, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα του PAOK TV.

Πιο αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας είπε:

«Το γήπεδο μας θα είναι γεμάτο από τους φιλάθλους μας, και πλέον αυτοί που δεν μπορούν να έρθουν θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον αγώνα μέσω μιας μεγάλης καινοτομίας, που ήδη έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια, το PAOK TV, που όπως μαθαίνω έχει μεγάλη απήχηση, κάτι που δείχνει το πάθος των φιλάθλων μας.

Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους φιλάθλους μας να νιώσουν περηφάνια για την ομάδα, για τη θέληση μας για νίκη, γιατί πάνω από όλα γι’ αυτούς παίζουμε, γι’ αυτούς τρέχουμε και γι’ αυτούς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Γι’ αυτούς που μας βλέπουν είτε στο γήπεδο, είτε σπίτι τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα