ΑΕΛ: Στην Ελλάδα ο Σανσιντίνιο Σίλβα (vid)

ΑΕΛ: Στην Ελλάδα ο Σανσιντίνιο Σίλβα (vid)

Gazzetta team
ΑΕΛ: Στην Ελλάδα ο Σανσιντίνιο Σίλβα (vid)

bet365

Ο 25χρονος ακραίος θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους «βυσσινί» και ενδέχεται να αποκτηθεί
Για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικογενή παίκτη κινείται η ΑΕΛ και στην Ελλάδα για λογαριασμό της βρίσκεται ο Σανσιντίνιο Σίλβα. Ο 25χρονος ακραίος (παίζει κυρίως αριστερά), υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και φορ, ενώ προέρχεται από την Λωζάνη, που πέρσι είχε 11 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ. Με καταγωγή από τη Γουινέα Μπισάο, αλλά με πορτογαλικό διαβατήριο, είναι «απόφοιτος» των ακαδημιών της Μπενφίκα. Με την 2η ομάδα της είχε 46 συμμετοχές και 8 γκολ μέχρι το 2016, ενώ μετά συνέχισε σε Αρούκα και Λεϊσόες.
Διεθνείς με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Πορτογαλίας, ο νεαρός το 2014 βρέθηκε κοντά ώστε να ενταχθεί στην Κ20 του Ολυμπιακού. Θα ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά το πιο πιθανό είναι να υπογράψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα