Λαμία: Τέλος ο Χάβος

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία: Τέλος ο Χάβος

bet365

Η Λαμία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο, αναφέροντας πως το «διαζύγιο» επήλθε κοινή συναινέσει.

«Καταιγιστικές» είναι οι εξελίξεις στη Λαμία από την Παρασκευή, όταν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το διοικητικό προσκήνιο της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσαν μέσω social media οι «κυανόλευκοι», από το βράδυ της Κυριακής παρελθόν αποτελεί ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Χάβος. Ο Μακεδόνας τεχνικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μέσω της οποίας οι Φθιωτοί ενημέρωσαν για την αποχώρησή του και πλέον καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του, εν μέσω διοικητικής ταραχής, μετά το τέλος του βασικού στάδιου της προετοιμασίας και δίχως να έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή την περικοπή στο συμβόλαιο της Λαμίας, όπως και άλλων συλλόγων της Super League 1, κατά 45%, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωσε σε έκτακτη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία και του Μ. Χάβου, πως προτίθεται να αποχωρήσει άμεσα από την ηγεσία της και πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν πιθανοί αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα