Ο Πάκο Ερέρα «κέρδισε» τον Ματέο Γκαρσία στην Μπέρμιγχαμ

Ο Πάκο Ερέρα «κέρδισε» τον Ματέο Γκαρσία στην Μπέρμιγχαμ

Gazzetta team
Ο Πάκο Ερέρα «κέρδισε» τον Ματέο Γκαρσία στην Μπέρμιγχαμ

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπέρμιγχαμ καθώς σύμφωνα με ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ, θα πάει στο νησί για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Αυτή η εξέλιξη προδιαγράφηκε από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας καθώς τα ισπανικά ΜΜΕ (αντλώντας πληροφορίες από τη Λας Πάλμας) άφησαν στην άκρη την προοπτική των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και της Ελλάδας και επικεντρώθηκαν σ’ αυτή της Μπέρμιγχαμ. Σημείωσαν ότι η παρουσία του Πάκο Ερέρα στο τεχνικό επιτελείο της αγγλικής ομάδας έχει σπουδαία σημασία και στις τελευταίες 24 ώρες τονίζουν ότι είναι δεδομένη η μετακίνηση του παίκτη στο νησί. Μάλιστα η ιστοσελίδα «birmighammail.co.uk» επικαλείται ισπανικές πηγές και τονίζει ότι ο Αργεντίνος ταξιδεύει στο νησί για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια για την επικύρωση της μεταγραφής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα