Ολυμπιακός: Σιγουριά των Αλγερινών πως κλείνει ο Μπενζιά

Ολυμπιακός: Σιγουριά των Αλγερινών πως κλείνει ο Μπενζιά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σιγουριά των Αλγερινών πως κλείνει ο Μπενζιά

bet365

Πληροφορίες και ρεπορτάζ κυρίως από την Αλγερία μεταδίδουν πως τα δεδομένα για τον Μπενζιά έχουν αλλάξει και ότι θα κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό.

Ραπίντ Βιέννης - Σάλτσμπουργκ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο 24χρονος διεθνής Αλγερινός - που είναι και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου - ανήκει στην Λιλ. Είναι κυρίως δεκάρι αλλά μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός στο πρόσωπό του βλέπει έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει - έως ένα σημείο - το κενό του Φορτούνη. Ο Γιασίν Μπενζιά είχε πέρυσι 22 ματς με 3 ασίστ στην Φενέρ, όπου ήταν δανεικός.

Στην Γαλλία επέμεναν τις προηγούμενες ημέρες πως ο Ολυμπιακός είχε βάσιμες και σημαντικές πιθανότητες να κλείσει τον παίκτη ακόμα και ως δανεικό με οψιόν. Ωστόσο στην συνέχεια από τις ίδιες πηγές προέκυψε ότι ο Μπενζιά προτιμά να γυρίσει στην Γαλλία και ότι δεν είχε κάνει αποδεκτή την κρούση των ερυθρόλευκων. Η Λιλ ωστόσο δεν θέλει να τον κρατήσει και οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ από την Αλγερία αναφέρουν πως ο πειραϊκός σύλλογος έχει ξαναμπεί γερά στο... κόλπο για τον παίκτη για να προχωρήσει την περίπτωσή του και να την κλείσει. Ουσιαστικά δηλαδή ότι τα δεδομένα άλλαξαν και πως ο παίκτης θα πιάσει άμεσα Λιμάνι. Ο Μπενζιά στην Γαλλία είχε 93 ματς στην Λιλ με 11 γκολ και 10 ασίστ αλλά και 54 στην Λιόν με 6 γκολ και 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα