ΠΑΟΚ: Welcome back Viking (pics-vid)

ΠΑΟΚ: Welcome back Viking (pics-vid)

ΠΑΟΚ: Welcome back Viking (pics-vid)

bet365

Η εντυπωσιακή υποδοχή που επιφύλαξαν οι συμπαίκτες του και τα στελέχη του ΠΑΟΚ στον Πόντους Βέρνμπλουμ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η χτεσινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική και ξεχωριστή για τον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο γιατί υποδέχθηκε στο προπονητικό κέντρο του Χορστ τον Αντερσον Εσίτι, αλλά περισσότερο γιατί είδε τον Πόντους Βέρνμπλουμ να χαμογελά και επιτέλους μετά από 219 ημέρες να μπαίνει ξανά στο γήπεδο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο «Βίκινγκ» του ΠΑΟΚ αφήνει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό στις 17 Δεκεμβρίου του 2018 και επτά μήνες αργότερα βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον του. Θέλει τόσο πολύ να μπει σε φουλ ρυθμούς δράσης, που το διαπιστώνεις στο βλέμμα του και στις κινήσεις του.

Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συμπαίκτες του ήταν ενδεικτική του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια. Στη διάρκεια του χαλαρού τρεξίματος όλοι άρχισαν να χειροκροτούν τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει από τη… διαδικασία του «τούνελ» για κάθε νέο ή παλιό μέλος της ομάδας, το οποίο επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Χοσέ Μαουρίσιο σήκωσαν ένα πλακάτ το οποίο έγραφε «θα μας λείψεις», καθώς μέχρι και την Τετάρτη (24/7) ο Βέρνμπλουμ ακολουθούσε πάνω-κάτω το ίδιο πρόγραμμα μαζί με τους άλλους δύο σοβαρά τραυματίες παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα