Τσβόλε - ΠΑΟΚ 2-2

Τσβόλε - ΠΑΟΚ 2-2

Τσβόλε - ΠΑΟΚ 2-2

bet365

Με δύο γκολ του Σφιντέρσκι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 της Τσβόλε, αλλά τελικά δεν κατάφερε να νικήσει, καθώς οι Ολλανδοί εκμεταλλεύτηκαν την «χαζή» αποβολή του Ενρίκε και ισοφάρισαν σε 2-2. Συνεχίζει τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ο Φερέιρα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θέλησε να πειραματιστεί αρκετά στο σημερινό φιλικό, με τον Ενέα Μιχάι να ξεκινάει στο δεξιό άκρο της άμυνας, τον προερχόμενο από την Κ19, Χάρη Τσιγγάρα, σε ρόλο αμυντικού χαφ και τον Κάρολ Σφιντέρσκι να είναι στην κορυφή της επίθεσης, με παρτενέρ τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ως δεύτερος επιθετικός.

Ο Πολωνός φορ πέτυχε δύο γκολ, μετά από τα τραγικά λάθη του τερματοφύλακα της Τσβόλε, πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω ενός χτυπήματος στο 32ο λεπτό, ενώ ο νεαρός αμυντικός μέσος ήταν αυτός που κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες στη μεσαία γραμμή και έδειξε καλά στοιχεία, για έναν ΠΑΟΚ που άσκησε και πάλι πίεση ψηλά στην αντίπαλη άμυνα, στοιχείο που θέλει να περάσει στο αγωνιστικό προφίλ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Με το… καλησπέρα και προτού καν να κυλήσουν τριάντα δευτερόλεπτα, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Σφιντέρσκι να λέει «ευχαριστώ» στην ασίστ πάσα του Μπίσεσβαρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Τσβόλε.

Η Τσβόλε πήρε τον έλεγχο του αγώνα, απείλησε με μακρινά σουτ, αλλά και με τον Φαν Κρόι στο 11ο λεπτό, ο οποίος μόνος με τον Ζίβκοβιτς έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ο Μπίσεσβαρ μετά από αρκετή ώρα επιθετικής απραξίας της ελληνικής ομάδας, έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του κόντραρε πάνω στον Γκουστάβο.

Ο Ζίβκοβιτς κράτησε το μηδέν λέγοντας «όχι» στο σουτ του Λέμανς, ο Σφιντέρσκι στο 29’ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, αλλά δε λάθεψε δύο λεπτά αργότερα σκοράροντας για δεύτερη φορά (0-2), μετά το νέο λάθος του ολλανδού τερματοφύλακα και το κλέψιμο του Ζαμπά. Στο 36’ ο Γκουστάβο έβγαλε την σέντρα και ο Γιόνσεν με κεφαλιά μείωσε σε 2-1.

Στο β’ μέρος ο Αμπέλ Φερέιρα άλλαξε 10/11 παίκτες, κρατώντας μέσα μόνο τον Λάμπρου, που είχε περάσει ως αλλαγή στο φινάλε του πρώτου μέρους, ένα πιο ορθολογικό σχήμα με τους: Πασχαλάκη, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Κάτσε, Αουγκούστο, Ακπόμ, Πέλκα, Λάμπρου και Λημνιό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν στη σωστή θέση σε δύο-τρεις επικίνδυνες προσπάθειες των παικτών της Τσβόλε και η αιτία που ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε κάποιο γκολ σε εκείνο το διάστημα, ενώ το παιχνίδι χάλασε στο 70ο λεπτό όταν αρκετοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είπαν μια λέξη παραπάνω, με τον Ολλανδό ρέφερι να αποβάλει με δύο κίτρινες κάρτες τον Πέδρο Ενρίκε.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το φιλικό με δέκα ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάι στο 82ο λεπτό.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς (46’ Πασχαλάκης), Μιχάι (46’ Μάτος), Κρέσπο (46’ Ίνγκανσον), Χατζηισαΐας (46’ Βαρέλα), Γιαννούλης (46’ Ροντρίγκο), Ζαμπά (46’ Λημνιός), Τσιγγάρας (46’ Αουγκούστο), Μίσιτς (46’ Κάτσε), Στοχ (46’ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (38’ Λάμπρου, 62’ Ενρίκε), Σφιντέρσκι (32’ Γαϊτανίδης, 46’ Άκπομ).

ΤΣΒΟΛΕ: Ζέτερερ, Χάμερ, Ντέκερ, Ντουέ, Παλ, Κλεμέντ, Λέμανς (64’ Βέστερμαν), Φαν Κρόι (64’ Ελμπερς), Τάι (82’ Μπαϊσελμανί), Κίσπελ (64’ Χούιμπερτς), Γιόνσεν (64’ Φλέμινγκ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα