Στην Αθήνα ο Μάρκοβιτς για να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Στην Αθήνα ο Μάρκοβιτς για να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Gazzetta team
Στην Αθήνα ο Μάρκοβιτς για να υπογράψει στον Ολυμπιακό!

bet365

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής θα είναι στην Αθήνα. Τετραετές συμβόλαιο ο ο νεαρός Σέρβος.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η 12η μεταγραφή του Ολυμπιακού για φέτος το καλοκαίρι θα είναι ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός όπως έγινε νωρίτερα γνωστό τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Λίγο αργότερα επιβεβαιωνόταν και από τους «ερυθρόλευκους». Πιο συγκεκριμένα γινόταν γνωστό πως ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός θα είναι στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα το πρωί πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό θα έχει τετραετή διάρκεια με τον Μάρκοβιτς να λαμβάνει περισσότερες από 200.000 ευρώ το χρόνο. Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός θα δώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Παρτιζάν για την μεταγραφή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα