ΟΦΗ: Τέλος ο Βέρα

ΟΦΗ: Τέλος ο Βέρα

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Τέλος ο Βέρα

bet365

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται στον ΟΦΗ αφού οι άνθρωποι του ενημερώθηκαν κι επίσημα πως τα δίπλωμα του Χάιμε Βέρα δεν αναγνωρίζεται. Χρέη προπονητή θα εκτελεί ο Γιάννης Σαμαράς.

Οριστικά τέλος από τον ΟΦΗ οι Βέρα και Ίσις. Και αυτό γιατί οι Κρητικοί ενημερώθηκαν κι επίσημα από την ΕΠΟ πως η UEFA δεν αναγνωρίζε το δίπλωμα προπονητικής του Βέρα κάτι που σημαίνει πως η ομάδα θα πρέπει να ψάξει για τον άνθρωπο που θα βρεθεί στον πάγκο την επόμενη σεζόν.

Για τον λόγο αυτό τις επόμενες μέρες θα γίνει συζήτηση μεταξύ των διοικούντων με τον Χάιμε Βέρα και τον Αλεχάντρο Ισις για το πως θα λυθεί η συνεργασία. Από τη Δευτέρα που είναι η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν και μέχρι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής της ομάδας, χρέη προπονητή θα εκτελεί ο Δ/ντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ κ. Γιάννης Σαμαράς.

Προφανώς από τη στιγμή που ενημερώθηκαν οι Κρητικοι για την παραπάνω εξέλιξη, άρχισε η διαδικασία ώστε να βρεθεί ο επόμενος προπονητής. Σημειώνεται πάντως πως σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το διάστημα όμως δεν έγινε καμία επαφή, ούτε επίσημη, ούτε ανεπίσημη, με τον οποιονδήποτε προπονητή, καθώς από την ΠΑΕ προέκυπτε η τρόπον τινά "ευχή" και αισιοδοξία πως ο Βέρα και ο Ισις θα συνέχιζαν κανονικά. Λίστα με υποψήφιους στόχους είχε καταρτιστεί ούτως ή άλλως, όμως πλέον θα ξεκινήσουν επίσημα οι επαφ;eς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώθηκε επίσημα από την Ε.Π.Ο σχετικά με την απόφαση της UEFA, σύμφωνα με την οποία δεν αναγνωρίζεται το δίπλωμα προπονητικής του Jaime Vera από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα