Ολυμπιακός: Έχει τον πρώτο λόγο για τον Αλέν

Ολυμπιακός: Έχει τον πρώτο λόγο για τον Αλέν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Έχει τον πρώτο λόγο για τον Αλέν

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει σοβαρές πιθανότητες να κάνει δικό του τον Μπόμπι Αλέν, προσφέροντάς του ένα ελκυστικό συμβόλαιο τριών ετών.
Η Equipe ήταν εκείνη που ανέφερε τις προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον τερματοφύλακα της Ντιζόν, Μπόμπι Αλέν. Επίσης πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στον Γάλλο τερματοφύλακα για τριετές συμβόλαιο για να αποτελέσει το Νο2 πίσω από τον Ζοσέ Σα. Ο 27χρονος πορτιέρο ύψους 1.85 πέρυσι είχε 15 συμμετοχές, το συμβόλαιό του εκπνέει την τελευταία ημέρα του Ιουνίου και δεν θέλει να συνεχίσει στη Ντιζόν.
Σύμφωνα με τις νεότερες πηγές από την Γαλλία ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Όσον αφορά στο θέμα του φορ περιπτώσεις όπως του Ελ Αραμπί παραμένουν στο προσκήνιο αλλά ακόμα οριστικά κλεισμένος παίκτης δεν υπάρχει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα