Αστέρας Τρίπολης: Ψηλά ο Φράνσες Φουλάνα (vid)

Αστέρας Τρίπολης: Ψηλά ο Φράνσες Φουλάνα (vid)

bet365

Ο 30χρονος χαφ «παίζει» δυνατά για τους Αρκάδες και είναι πιθανό να πάρει τη φανέλα με το Νο10
Σε ισπανικούς ρυθμούς κινείται ο Αστέρας Τρίπολης, αφού οι Αρκάδες έχουν ρίξει για τα καλά δίχτυα στη χώρα της ιβηρικής. Μάλιστα η... παροικία τους είναι πιθανό να μεγαλώσει, καθώς θα προχωρήσουν σε 2-3 περαιτέρω προσθήκες και στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Φράνσες Φουλάνα. Πρόκειται για τον 30χρονο κεντρικό χαφ – μπορεί να παίξει και άκρα – της Ατλέτικο Μπαλεάρες, που ήταν φέτος από τους πλέον παραγωγικούς μεσοεπιθετικούς της 3ης κατηγορίας.
Με 6 γκολ και 8 ασίστ σε 36 εμφανίσεις του, ξεχώρισε αισθητά και ουσιαστικά έδωσε συνέχεια στις καλές και κυρίως «γεμάτες» σεζόν που καταγράφει. Από το 2013 που βρέθηκε στο Μπαλεάρες μετρά 190 ματς και 32 γκολ, σταθερά εκ των κορυφαίων της ομάδας του και αρχηγός της.
«Απόφοιτος» των ακαδημιών της Μαγιόρκα, είναι πιθανό για χάρη των Αρκάδων να βγει για πρώτη φορά εκτός της πατρίδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα