ΟΦΗ: Δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Μάνος

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Μάνος

bet365

Στον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μάνος. Την άλλη εβδομάδα στο Ηράκλειο ο ποδοσφαιριστής για τα ιατρικά.

Βενεζουέλα - Αργεντινή με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Επιστρέφει στον ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος. Ο 25χρονος επιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί στην άλλοτε ομάδα του τον ΟΦΗ με την μορφή δανεισμού για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα προβλέπεται οψιόν αγοράς του Έλληνα φορ και το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει συζήτηση μεταξύ των δυο συλλόγων, με την προοπτική να παραμείνει ο παίκτης στον ΟΦΗ για περισσότερα χρόνια.

Ο Μάνος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στον Ολυμπιακό όπου είχε στην Super League έξι συμμετοχές κι ένα γκολ, ενώ στο δεύτερο μισό στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου μέτρησε 14 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο παίκτης αναμένεται στην Κρήτη αρχές της εβδομάδας, όταν και θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση, για να μπει άμεσα στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα