Βόλος: Ανακοίνωσε τέσσερις νεαρούς

Gazzetta team
Βόλος: Ανακοίνωσε τέσσερις νεαρούς

bet365

Οι «νεοφώτιστοι» επισημοποίησαν τους δανεισμούς των Τσαούση, Μπαλογιάννη, Διαμάντη από τον ΠΑΟΚ και του Κορνέζη από την ΑΕΚ. Επόμενος στόχος ο Μεχία.
Μεταγραφών συνέχειας είχαμε στον Βόλο, καθώς οι «νεοφώτιστοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση των νεαρών Μάριου Τσαούση (αριστερός μπακ), Τόλη Διαμαντή (κεντρικός αμυντικός), Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη (μέσου) ως δανεικούς από τον ΠΑΟΚ και του Γιώργου Κορνέζη (στόπερ) με την ίδια μορφή από την ΑΕΚ.
Την ίδια στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αλφρέδο Μεχία. Ο 29χρονος χαφ από την Ονδούρα είναι γνώριμός μας από την παρουσία του σε Ξάνθη και Πανθρακικό και είναι πιθανό να τον δούμε στη Super League και με 3η διαφορετική ομάδα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού των Μάριου Τσαούση, Απόστολου Διαμάντη, Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Γιώργου Κορνέζου από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα