Λουτσέσκου για Σαββίδη: «Υπάρχουν στιγμές που μας... ισοπεδώνει!»

Λουτσέσκου για Σαββίδη: «Υπάρχουν στιγμές που μας... ισοπεδώνει!»

Gazzetta team
Λουτσέσκου για Σαββίδη: «Υπάρχουν στιγμές που μας... ισοπεδώνει!»

bet365

Αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη και την εμπλοκή του τελευταίου σε θέματα της ομάδας ήταν ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη του που παραχώρησε στην πατρίδα του.

Ακτή Ελεφαντοστού - Νότιος Αφρική με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 170+ ειδικά! (21+)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το πώς ο Ιβάν Σαββίδης συμπεριφέρθηκε στην ομάδα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά τη φιέστα κι ενώ η ομάδα έπρεπε να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου. «Μας ισοπέδωσε!», παραδέχθηκε.

Πιο αναλυτικά είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «PRO X» για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη:

«Είναι ένας πολύ ισχυρός άνθρωπος από όλες τις οπτικές γωνίες, ένας πολύ πλούσιος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε λιμάνια, σε εργοστάσια που του ανήκουν. Είναι επίσης ένας άνθρωπος που είναι πολύ κοντά μας, κάτι που δημιουργεί μια τεράστια πίεση. Οι δύο τελευταίοι μήνες ήταν απίστευτοι, παρόλο που ήμασταν σε μια εξαιρετική κατάσταση.

Μετά από έναν αγώνα τον οποίο κερδίσαμε εντός έδρας με 3-0 (σ.σ. αναφέρεται στο ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0), ενώ υπήρχαν τρεις αγωνιστικές μέχρι το τέλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά και άρχισε να μας κατηγορεί για την εμφάνιση, μας τα έψαλλε. Eίπε ότι δεν μπορούσαμε καθόλου, “τι είδους ποδόσφαιρο είναι αυτό”. Και είχαμε κερδίσει 3-0!

Ο επόμενος αγώνας, με τη Λάρισα, έληξε ισόπαλος 1-1. Αμέσως μετά το παιχνίδι ενημερώθηκα ότι θα έχουμε μια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Από τη Λάρισα μέχρι Θεσσαλονίκη, υπήρξε ένας τεράστιος ενθουσιασμός στους οπαδούς, επειδή δεν τους επιτρεπόταν να είναι στο γήπεδο. Φώναζαν, ήταν ευτυχισμένοι. Τότε μόνο ο ιδιοκτήτης σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα να έκανε την συνάντηση την επόμενη μέρα.

Λίγες μέρες αργότερα είχαμε έναν αγώνα για να περάσουμε στον τελικό του κυπέλλου. Γύρω μας, πάντως, όλοι μιλούσαν για την φιέστα του πρωταθλήματος, αν και ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει τίποτα εδώ και 30 χρόνια. Μετά την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου, είπα στον αντιπρόεδρο (σ.σ. τον Μάκη Γκαγκάτση): «Ελπίζω να μην έχουμε μια συνάντηση απόψε». Είπε όχι, και να μείνω ήρεμος. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και μου είπε ότι ο ιδιοκτήτης μας καλούσε σε συνάντηση...

Εκεί, λοιπόν, ήταν που μας ισοπέδωσε! Για 40-45 λεπτά! Μου είπε ότι δεν επιτρέπεται να είμαι συναισθηματικός, παρά μόνο σε εκείνον. Πρέπει να είμαι λογικός και να κρατώ τους παίκτες με τα πόδια τους στο έδαφος, προσγειωμένους.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων μπορεί να στραφεί εναντίον των αρχηγών, αλλά ποτέ δεν φτάνει σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης μου είπε ότι θα ήθελε να παίζει ένας συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αλλά ποτέ δεν παραπονέθηκε γιατί δεν παίζει ο ποδοσφαιριστής.

Για μένα είναι τεράστια υπόθεση οι παίκτες να έχουν δει ότι δεν κάνω ό, τι λέει ο ιδιοκτήτης. Και δεν το έκανε απλά για να τους κατηγορήσει, το έκανε για να μου δώσει την πλήρη ελευθερία στην ομάδα και να είμαι υπεύθυνος για το τελικό αποτέλεσμα,

Τέλος ο Λουτσέσκου θυμήθηκε και τι είχε συμβεί μεταξύ του ίδιου και του Ιβάν Σαββίδη όταν πρωτοανέλαβε την ομάδα. «Όταν ήρθα στο ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι δεν συμφώνησαν με αυτή την απόφαση. Σε μια ομιλία του ο ιδιοκτήτης είπε: "Ο Ραζβάν είναι ο προπονητής και του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν κάποιος από σας έχει να πει κάτι διαφορετικό, μπορεί να εξαφανιστεί από εδώ!" Είναι ο προπονητής και έχουμε την υποχρέωση να τον στηρίξουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα