Ατρόμητος: Η εβδομάδα του Χατζηισαΐα

Ατρόμητος: Η εβδομάδα του Χατζηισαΐα

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Η εβδομάδα του Χατζηισαΐα

bet365

Στην υπόθεση Χατζηισαΐα επικεντρώνονται πλέον στον Ατρόμητο με τις εξελίξεις να τρέχουν οριστικά μέχρι και το Σάββατο που η αποστολή αναχωρεί για την Αυστρία.
Οι... τρύπες στον Ατρόμητο σιγά σιγά κλείνουν! Μετά την δεδομένη απόκτηση του Χαρίση και την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Βέλλιο, οι Περιστεριώτες επικεντρώνονται πλέον στον στόπερ. Εκεί ο πρώτος στόχος είναι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας.
Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό. Από την ημέρα που τελείωσε ο δεύτερος χρόνος δανεισμού του στον Ατρόμητο αναζητά ένα συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού. Ωστόσο μέχρι και την στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές δεν έχει βρει αυτό που θα ήθελε με αποτέλεσμα και ο ίδιος να σκέφτεται την παραμονή του στον Ατρόμητο, αυτή τη φορά ως κανονική μεταγραφή.
Στον Ατρόμητο τώρα, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να πιέσουν τον ποδοσφαιριστή να δώσει μια απάντηση και του το έχουν δείξει. Από την άλλη ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει μαζί του στην Αυστρία τον βασικό δεύτερο στόπερ κάτι απολύτως φυσιολογικό. Αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και έχει δεσμευτεί να δώσει την οριστική του απάντηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Μόνταφον της Αυστρίας.
Αν τώρα θα έπρεπε να δώσουμε πιθανότητες για το ποια θα είναι η απάντηση του Έλληνα αμυντικού, αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι μοιρασμένες. Αυτό φαίνεται κι από τον Ατρόμητο στον οποίο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την υπόθεση αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα