Ο Ματέο Γκαρσία παραμένει στο… σκοτάδι

Ο Ματέο Γκαρσία παραμένει στο… σκοτάδι

Ο Ματέο Γκαρσία παραμένει στο… σκοτάδι

bet365

Οι Ισπανοί χαρακτηρίζουν αμφίβολο το μέλλον του Ματέο Γκαρσία και σημειώνουν ότι αν δεν αλλάξει κάτι ο Αργεντίνος θα πρέπει να παρουσιαστεί στην πρώτη προπόνηση της Λας Πάλμας στις 8 Ιουλίου.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας είχε αποκαλύψει ότι ο παίκτης έχει πουληθεί μ’ ένα ποσό περί των τριών εκατομμυρίων ευρώ. Πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από εκείνη τη δήλωση ενώ στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου όπου περιγράφηκε η δεινή οικονομική κατάσταση της ομάδας, δεν αναφέρθηκε το παραμικρό για τον Αργεντίνο. Με νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.zonaamarilla.es», σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι εκπρόσωποι του παίκτη δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση για πρόταση πώλησης του Ματέο Γκαρσία. «Δεν υπάρχουν νεότερα», αναφέρει στο ίδιο δημοσίευμα ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο και σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, ο Ματέο Γκαρσία θα πρέπει να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 8 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα