ΠΑΟΚ: Σε αδιέξοδο οι επαφές με Σάχοφ

ΠΑΟΚ: Σε αδιέξοδο οι επαφές με Σάχοφ

ΠΑΟΚ: Σε αδιέξοδο οι επαφές με Σάχοφ

bet365

Πολύ δύσκολα θα βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Εβγέν Σάχοφ, με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή να προβάλει υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και πολύ δύσκολα ΠΑΟΚ και Σάχοφ θα καταφέρουν να βρουν σημείο επαφής. Ο Ουκρανός μέσος εμφανίζεται να είναι αρνητικός ως προς το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, απορρίπτοντας και την τελευταία πρόταση που του κατατέθηκε από τους «ασπρόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο διάστημα της τριετούς παρουσίας του στην ομάδα κατέθεσε μια πρόταση με αύξηση πάνω από το 50% των ετήσιων απολαβών του, ωστόσο ο Σάχοφ εμφανίζεται να είναι αρνητικός.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να φτάσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία και οι Νταμπλούχοι Ελλάδος στρέφουν την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις (αυτή του Κάνιας, επίσης δεν παρουσιάζει καμία εξέλιξη) για να «γεμίσουν» τη μεσαία γραμμή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα