Ολιβέιρα: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου»! (pics&vid)

Ολιβέιρα: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου»! (pics&vid)

Ολιβέιρα: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου»! (pics&vid)

bet365

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και ο Αντρέ Βιεϊρίνια ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στον Σέρτζιο Ολιβέιρα, που σήμερα κλείνει τα 27 του χρόνια. Ο Πορτογάλος απάντησε με το δικό του μήνυμα.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα κλείνει σήμερα τα 27 του χρόνια και στον ΠΑΟΚ, τόσο η ομάδα, όσο και ο αρχηγός της, Αντρέ Βιεϊρίνια, δεν ξέχασαν τα γενέθλια του Πορτογάλου μέσου.

Οι «ασπρόμαυροι» σε συνεργασία με την διαδικτυακή πλατφόρμα του Dugout δημιούργησαν ένα video με τα κατορθώματα του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, όπως αγωνίστηκε τους τελευταίους μήνες ως δανεικός από την Πόρτο.

Λίγο αργότερα ο Σέρτζιο Ολιβέιρα απάντησε στις ευχές του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του, υποστηρίζοντας πως ο «Δικέφαλος» θα κατέχει για πάντα θέση στην καρδιά του.

«Ζήσαμε χαρούμενες στιγμές στον ΠΑΟΚ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου .Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Πορτογάλος μέσος στον οποίο ευχήθηκε και ο συμπατριώτης του, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα