Ακόμη πιο κοντά στον Σίλβα ο ΠΑΟΚ

Ακόμη πιο κοντά στον Σίλβα ο ΠΑΟΚ

Ακόμη πιο κοντά στον Σίλβα ο ΠΑΟΚ

bet365

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ισμαέλ Σίλβα, ο οποίος αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Μάλμε - Σούντσβαλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Αχμάτ Γκρόζνι φαίνεται πως έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ και σύντομα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές υπογραφές με τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ έτρεξε κάτω από άκρα μυστικότητα το θέμα της απόκτησης του 24χρονου ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Τσετσενίας, χάρη στις προσωπικές επαφές που έχει η οικογένεια Σαββίδη, καταφέρνοντας τις τελευταίες ώρες να «ξεκλειδώσει» τη μεταγραφή του Σίλβα, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με την Αχμάτ Γκρόζνι.

Ποιος είναι ο Σίλβα

Ο Ίσμαελ Σίλβα Λίμα, ατάγεται από τη Φορταλέζα της Βραζιλίας και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες τις Φεροβιάριο και εν συνεχεία της Κρατέους.

Μετά από 9 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα της Κρατέους, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα για την Ευρώπη και πήρε μεταγραφή στην Σουηδική Γκάις, επέστρεψε στη Βραζιλία πριν πάρει ξανά το αεροπλάνο για τη Σουηδία και υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο σε ηλικία 19 ετών στην Κάλμαρ, με την οποία παρέμεινε μία πενταετία από το 2012 έως και το 2017, καταγράφοντας 115 συμμετοχές με έξι γκολ και 14 ασίστ.

Η Αχμάτ Γκρόζνι τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και όσο βρίσκεται στη Ρωσία ο όπως όλα δείχνουν νέος παίκτης του ΠΑΟΚ κατέγραψε 55 συμμετοχές με πέντε γκολ και 11 ασίστ, καλύπτοντας όλες τις θέσεις του άξονα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα