ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός: Τα βρήκε με τον Μπρούνο, απομένει το επίσημο deal με Λασκ Λιντς

Ολυμπιακός: Τα βρήκε με τον Μπρούνο, απομένει το επίσημο deal με Λασκ Λιντς

Ολυμπιακός: Τα βρήκε με τον Μπρούνο, απομένει το επίσημο deal με Λασκ Λιντς

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τον Μπρούνο και απομένει να τα βρει οριστικά και επίσημα με την Λασκ Λιντς για το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής του παίκτη.

Αυτήν την στιγμή όλα συγκλίνουν στο ότι ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του Μπρούνο και επίσημα. Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με την πλευρά του Βραζιλιάνου πρώην παίκτη του Ατρόμητου και μένουν τα επίσημα με την ομάδα όπου ανήκει.

Με την Λασκ Λιντς κοινώς με το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής να αποτιμάται στις 500.000 ευρώ μαζί με ποσοστό μεταπώλησης. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να καταβληθεί τμηματικά το ποσό, ειδικά εάν χρειαστεί λίγο παραπάνω στο οικονομικό. Ο Μπρούνο ως μεσοεπιθετικός είναι γνωστός από την θητεία του στην ομάδα του Περιστερίου και οι πληροφορίες εξακολουθούν να αναφέρουν πως η προσθήκη αυτή θα κλείσει και τυπικά πλέον σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην καριέρα του ο 24χρονος Βραζιλιάνος έχει 60 ματς με 13 γκολ και 9 ασίστ στην Αούστρια Λουστενάου, 45 με 4 γκολ και 7 ασίστ στον Ατρόμητο, 21 με 1 γκολ και 3 ασίστ στην Λασκ Λιντς και 16 με 11 τέρματα στην 2η ομάδα της Αούστρια Λουστενάου. Σχετικά με τις θέσεις του στην καριέρα του έχει παίξει ως οκτάρι, επιτελικός, ακραίος αλλά και 2ος κυνηγός. Παράλληλα στο μέτωπο του Ρούμπεν Σεμέδο όλες οι ενδείξεις παραμένουν άκρως θετικές με την εκτίμηση πως μπορεί να τελειώσει αυτή η υπόθεση θετικά για τον Ολυμπιακό ακόμα και μες στην τρέχουσα εβδομάδα.