ΠΑΟΚ: Οι κούπες στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη (pic)

ΠΑΟΚ: Οι κούπες στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη (pic)

ΠΑΟΚ: Οι κούπες στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη (pic)

bet365

Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι των νταμπλούχων, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε τις δύο πολυπόθητες κούπες του πρωταθλητή και κυπελλούχου Ελλάδας στα χέρια του, στο πιο ονειρικό φινάλε της σεζόν.

Ο άνθρωπος που ονειρεύτηκε και έφτιαξε τον ΠΑΟΚ ως τη νέα δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ιβάν Σαββίδης, μπορεί και πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος και δικαιωμένος, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας, που ισοδυναμούν με το πρώτο νταμπλ στην 93χρονη ιστορία του Συλλόγου.

Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι των νταμπλούχων Ελλάδας, ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πήρε τις δύο πολυπόθητες κούπες στα χέρια του και φωτογραφήθηκε όλο καμάρι και υπερηφάνεια.

Αυτοί οι δύο τίτλοι είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για τον άνθρωπο που υποσχέθηκε να φέρει τη χαρά και τους τίτλους στην Τούμπα και το έκανε πράξη!

#ThePresident #IvanSavvidis #HistoryMaker #Double #Champions #TheInvincibles #CupWinners #PAOK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα