Τροπολογία αναδιάρθρωσης: Περνάει και ψηφίζεται την Δευτέρα

Τροπολογία αναδιάρθρωσης: Περνάει και ψηφίζεται την Δευτέρα

bet365

Η τροπολογία της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών είναι στο πλάνο να περάσει και να ψηφιστεί την προσεχή Δευτέρα στη Βουλή, προκειμένου να μπορέσει και τυπικά πλέον να ισχύσει.
Η ενημέρωση που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες από την Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ήταν πως η τροπολογία για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εντάχθηκε στο σχέδιο Νόμου: «Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου της Μελέτης - Κατασκευής - Χρηματοδότησης - Λειτουργίας - Συντήρησης και Εκμετάλλευσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης και Μελέτη - Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, που έχει εισαχθεί για συζήτηση στις Επιτροπές στη Βουλή. Η τροπολογία λοιπόν αυτή πρόκειται να περάσει και να ψηφιστεί την προσεχή Δευτέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα