Βέρα: «Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί με τον Πλατανιά»

Βέρα: «Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί με τον Πλατανιά»

Gazzetta team
Βέρα: «Δεν ξέρω αν είμαστε φαβορί με τον Πλατανιά»

bet365

Ο Χάιμε Βέρα δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρόμητου, κρατώντας χαμηλά τις προσδοκίες ενόψει των μπαράζ με τον Πλατανιά.

Οι Κρητικοί επικράτησαν των Περιστεριωτών (0-2) και κέρδισαν την ευκαιρία να παραμείνουν στην κατηγορία μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ, όπου θα συναντήσουν τον Πλατανιά και ο Χιλιανός τεχνικός αναφέρθηκε στον «εμφύλιο» που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε καλή μπάλα και καταφέραμε να κερδίσουμε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Δεν γνωρίζω αν είμαστε φαβορί, πρέπει να παίξουμε πρώτα. Έχουμε ακόμα δύο αγώνες. Πρέπει να δουλεύουμε καλά, να περάσουν αυτά τα δύο παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας 10 ημέρες ακόμα, τα παιδιά έχουν δύο ημέρες ρεπό και μετά θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για αυτά τα παιχνίδια. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, παίξαμε καλά, κρίμα που με τον Αστέρα δεν πήγαμε τόσο καλά όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν ήρθαμε, ο ΟΦΗ δεν έπαιζε τόσο καλή μπάλα, τώρα είναι άλλη ομάδα. Όπου πάμε, θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα