Το deal με Σα, ο Ντοναρούμα και οι δυσκολίες για Χασάν...

Το deal με Σα, ο Ντοναρούμα και οι δυσκολίες για Χασάν...

Δημήτρης Τομαράς
Το deal με Σα, ο Ντοναρούμα και οι δυσκολίες για Χασάν...

bet365

Όλα δείχνουν πως εντός της εβδομάδας θα οριστικοποιηθεί το deal παραμονής του Σα στον Ολυμπιακό, την ώρα που οι Ιταλοί επαναφέρουν τον Ντοναρούμα ενώ δεν θεωρείται τόσο εύκολο να μείνει ο Χασάν.
Ο Ολυμπιακός καιρό τώρα έχει κάνει τις απαιτούμενες διεργασίες παραμονής του Σα και τη νέα σεζόν. Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες θέλουν το deal μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών (σ.σ. όπου είναι φυσικά και η Πόρτο) να οριστικοποιείται εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Πέραν του θέματος του Σα υπάρχει και ο πορτιέρο Ντοναρούμα τον οποίο συνδέουν ξανά οι Ιταλοί με τον Ολυμπιακό αναφέροντας πως δεν είναι σίγουρη η παραμονή Λοντίγκιν.
Σχετικά με τον Χασάν τώρα. Από το Gazzetta είχατε διαβάσει σχετικά για την κίνηση του Ολυμπιακού για νέο δανεισμό του. Ο παίκτης δεν ανήκει εξολοκλήρου στην Μπράγκα ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2020. Η Μπράγκα φέρεται να ζητά την ρήτρα αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να πάει είτε σε νέο δανεισμό είτε σε καθεστώς κοινής ιδιοκτησίας. Θεωρείται δύσκολο να μπορέσει να προκύψει συμφωνία για τον Αιγύπτιο φορ, τουλάχιστον όπως φαίνεται στην παρούσα φάση. Ακόμα και να γίνει πάντως ο Ολυμπιακός θα πάει για άλλον φορ για βασικό ως προς τη νέα χρονιά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED