Ατομικό ο Ντιγκινί, κανονικά ο Τόνσο

Ατομικό ο Ντιγκινί, κανονικά ο Τόνσο

Gazzetta team
Ατομικό ο Ντιγκινί, κανονικά ο Τόνσο

bet365

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (18/3, 19:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νικολάς Ντιγκινί συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, σε αντίθεση με τον Μάρτιν Τόνσο ο οποίος προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Στην ενημέρωσή της, η Άρης ανέφερε… «Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης (18/03, 19:00), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, μεταξύ αυτών και ο Μάρτιν Τόνσο. Στο αντίποδα, ο Νικολά Ντιγκινί συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ 19 στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» (16:00). Για όσους ποδοσφαιριστές δεν χρησιμοποιηθούν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, υπάρχει νωρίτερα προγραμματισμένη προπόνηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα