ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου υπολογίζει σε Λημνιό

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου υπολογίζει σε Λημνιό

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου υπολογίζει σε Λημνιό

bet365

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής (8/3) και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το ματς με τον Ατρόμητο.

Η συμμετοχή του Δημήτρη Λημνιού ήταν ένα από τα ερωτηματικά ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Τελικά, ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός προπονήθηκε σήμερα και λογικά υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου», με δεδομένες και τις απουσίες των τραυματιών Πέλκα – Ελ Καντουρί και του τιμωρημένου Ζαμπά.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Όσο πλησιάζουμε στον αγώνα της Κυριακής (10.03) κόντρα στον Ατρόμητο, τόσο οι προπονήσεις μοιάζουν με προσομοιώσεις της δοκιμασίας. Τόσο σε επίπεδο τακτικής όσο και σε γενικότερη λειτουργία και διαχείριση.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν μπροστά τους άλλο δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην τρίτη ομάδα της βαθμολογίας, κόντρα στην ομάδα που στέρησε τους δύο από τους συνολικά έξι πόντους που έχει χάσει ο ΠΑΟΚ ως τώρα στη Super League.

Ο κόσμος θα είναι δίπλα στο Δικέφαλο για άλλη μια φορά, αφού έχει σπεύσει να αγοράσει τα περισσότερα διαθέσιμα εισιτήρια κι ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βέρνμπλουμ, Πέλκα, Ελ Καντουρί και τον τιμωρημένο Ζαμπά, αλλά μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (08.03) ο ΠΑΟΚ δούλεψε στην ανάπτυξη και τα τελειώματα μέσα από οργανωμένη προσπάθεια και στην τακτική αντιμετώπιση του αγώνα.

Το Σάββατο (09.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα