Αυτός ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και την ομαδάρα του Σάνον!

Σταύρος Σουντουλίδης
Αυτός ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και την ομαδάρα του Σάνον!

bet365

Σαράντα έξι χρόνια «άντεξε» το ρεκόρ της μεγάλης ομάδας του Λες Σάνον. Ο φετινός ΠΑΟΚ έμεινε αήττητος για 19 αγωνιστικές, όπως και τη σεζόν 1972-’73, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε όρθιος με 10 παίκτες για πάνω από 65 λεπτά στο ΟΑΚΑ και ούτε η ΑΕΚ κατάφερε να του «σπάσει» αυτό το φοβερό και τρομερό αήττητο ρεκόρ του από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: 17 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 19 στροφές προς τον τίτλο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί το καλύτερο ρεκόρ ξεκινήματος στην ιστορία του «Δικεφάλου», καθώς ναι μεν ισοφάρισε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ της μεγάλης ομάδας του Λες Σάνον από την σεζόν 1972-’73, αλλά ο απολογισμός του είναι τώρα καλύτερος κατά μία ισοπαλία, αφού πριν από 46 χρόνια στα πρώτα 19 παιχνίδια μέτρησε 16 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να φτάσει τις δέκα σερί νίκες, που θα ήταν ρεκόρ, ενώ κατά μια σατανική σύμπτωση, όπως και το 1973, έτσι και τώρα, αντιμετωπίζει στην 20η αγωνιστική τον Ολυμπιακό.

Τότε, ας όψετε ο περίφημος Νίκος Φακής, που ουσιαστικά υποχρέωσε την ομάδα του Σάνον στην πρώτη ήττα (1-0) στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα