Η σχέση και το συγκινητικό μήνυμα του Ολιβέιρα στον Εμιλιάνο Σάλα (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Η σχέση και το συγκινητικό μήνυμα του Ολιβέιρα στον Εμιλιάνο Σάλα (pic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα γίνει η τρίτη ομάδα εκτός Πορτογαλίας, που θα έχει αγωνιστεί ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, μετά το Βέλγιο (Μαλίν, 2011/12) και τη Γαλλία (Ναντ, 2015/16).

Στην πρωτεύουσα της Χώρας του Λίγηρα, στο μεγάλο λιμάνι της δυτικής Γαλλίας, τη Νάντη, ο Πορτογάλος χαφ, που αναμένεται το μεσημέρι της Πέμπτης (31/1) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, συνυπήρξε με τον Εμιλιάνο Σάλα και τα άλλα παιδιά του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος είχε δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα εκείνη την περίοδο προτού κληθεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο.

H πρώτη φωτογραφία που συναντάς στο προφίλ του στο Instagram είναι και η πιο συγκινητική απ’ όλες όσες έχει «ανεβάσει» ο 26χρονος Πορτογάλος, πολύ πιο όμορφο κλικ κι από εκείνα που έχει μαζί με την γοητευτική σύζυγό του, Κριστιάνα Γκονσάλβες.

Η αγκαλιά με τον Εμιλιάνο Σάλα τραβάει τα βλέμματα και την προσοχή όλων, ενώ οι φίλοι του ΠΑΟΚ επέλεξαν κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία να τον καλωσορίσουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. O Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον είχε πάρει ως δανεικό από την Πόρτο όταν ήταν προπονητής της Ναντ, με τον Ολιβέιρα να παίζει στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2015/16 σε έξι αγώνες, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί για μεγάλο διάστημα από έναν τραυματισμό στο πόδι. Οι πέντε από τις συμμετοχές στα «καναρίνια» έγιναν με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να είναι και αυτός στο γήπεδο και στην ενδεκάδα.

Η τραγική περιπέτεια του Εμιλιάνο Σάλα δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη κάποιον που συνυπήρξε μαζί του στα αποδυτήρια της Ναντ. Ετσι, στις 22 Ιανουαρίου ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έγραψε:

«Ο Θεός να σε ξεκουράζει, οπουδήποτε κι αν είσαι Παπί! Τι σπουδαίος άνθρωπος είσαι, ήσουν ή… δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα, φίλε μου, αυτό που ξέρω είναι ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι δίκαιο. Προσεύχομαι για σένα, για την οικογένειά σου και για όλους όσοι μοιράστηκαν μαζί σου κάποιο κομμάτι της ζωής τους».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα