ΠΑΟΚ: Κοντά στη μεταγραφή του Σέρτζιο Μιγκέλ Ολιβέιρα!

ΠΑΟΚ: Κοντά στη μεταγραφή του Σέρτζιο Μιγκέλ Ολιβέιρα!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Κοντά στη μεταγραφή του Σέρτζιο Μιγκέλ Ολιβέιρα!

bet365

O ΠΑΟΚ κλείνει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με την απόκτηση του Σέρτζιο Μιγκέλ Ολιβέιρα από την Πόρτο. Ο 26χρονος μέσος αναμένεται την Πέμπτη (31/1) στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά, οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ δεν είχαν ολοκληρωθεί, όπως υποστήριξε δημόσια, ο Μάριο Μπράνκο. Οι «ασπρόμαυροι» φέρνουν στη Θεσσαλονίκη και ενισχύουν το ρόστερ τους με τον Σέρτζιο Μιγκέλ Ολιβέιρα, έναν επιτελικό μέσο, που παίζει στον άξονα και είναι πανέτοιμος να μπει και να παίξει στην ομάδα.

Ο 26χρονος μέσος αφήνει την Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο μετρώντας 17 συμμετοχές, με δύο γκολ και δύο ασίστ. Παιδί των ακαδημιών της Πόρτο έπαιξε σε Μπέιρα Μαρ, Μαλίν (Βέλγιο), Πεναφιέλ, Πάσος Φερέιρα και Ναντ (Γαλλία).

Η άφιξη του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη (31/1) προκειμένου να περάσει άμεσα από ιατρικό έλεγχο και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με το «Δικέφαλο».

Δείτε σε βίντεο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα