Μπράνκο: «Τέλος οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ»

Μπράνκο: «Τέλος οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μπράνκο: «Τέλος οι μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μάριο Μπράνκο, με σημερινές δηλώσεις του στην Κροατία, έβαλε τέλος στις χειμερινές μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ, που δεν πρόκειται να προχωρήσει σ’ άλλη κίνηση.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αλαβές - Ράγιο Βαγιεκάνο (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο «Δικέφαλος» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο απέκτησε τον Γιόσιπ Μίσιτς και τον Κάρολ Σβιντέρσκι, έφερε πίσω στη Θεσσαλονίκη τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Πέντρο Ενρίκε, ενώ από την ομάδα αποχώρησαν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, και ο Αμρ Ουάρντα.

Σε συνδυασμό με τις ανανεώσεις των Μπίσεσβαρ, Κρέσπο και Πασχαλάκη, αυτές θα είναι όλες οι σημαντικές κινήσεις του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Μάριο Μπράνκο, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα «24sata.hr», υπογράμμισε ότι τελείωσαν οι μεταγραφές για το χειμώνα.

Αφορμή για την επίσημη τοποθέτηση του Πορτογάλου διευθυντή στα κροατικά ΜΜΕ ήταν οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί πρότασης του ΠΑΟΚ προς την Χάιντουκ Σπλιτ για την απόκτηση του αμυντικού μέσου, Χαμζά Μπάρι. «Δεν υπήρξε επίσημη επικοινωνία, ούτε επίσημη προσφορά στον Χαμζά, οπότε είναι παράξενο για τον ΠΑΟΚ να μπει σε ολόκληρη την ιστορία. Πρέπει να προστατεύσω τα συμφέροντα του συλλόγου, όπως το έκανα όταν ήμουν στην Χάιντουκ. Ομοίως, πρέπει να προστατεύσω και τον εαυτό μου γιατί οι μεταγραφές είναι εντός των αρμοδιοτήτων μου και δεν θα δούλευα κάτι χωρίς να γνωρίζει ο ΠΑΟΚ τις κινήσεις μου.

Δεν υπήρξε καμία επαφή ή επίσημη προσφορά για τον παίκτη και αν κάποιος στην Χάιντουκ έχει προσφορά, θα πρέπει να το ανακοινώσει ελεύθερα. Γνωρίζω τις δυνατότητες του παίκτη και τι κάνει, γιατί εγώ τον έφερα στην Κροατία. Ομοίως, γνωρίζω με ποιους όρους αγοράστηκε, υπό ποιες συνθήκες θα μπορούσε να φύγει και πώς να γίνει με τον σωστό τρόπο. Σίγουρα όχι μέσω των εφημερίδων, ειδικά με αυτό το είδος προσφοράς. Ο Χαμζά είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης καθώς και άλλοι παίκτες της Χάιντουκ μπορούσαν να παίξουν στον ΠΑΟΚ, αλλά ολοκληρώσαμε τις χειμερινές μας μεταγραφές», τόνισε ο Μάριο Μπράνκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα