Χασάν: «Δεν θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Χασάν: «Δεν θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Χασάν: «Δεν θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν με δηλώσεις του στον Τύπο της Αιγύπτου ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και ότι γράφεται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Φήμες θέλουν τον Αιγύπτιο επιθετικό να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό είτε για να επιστρέψει στην Μπράγκα είτε για την πατρίδα του και την Αλ Αχλί. Ο ίδιος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «mobtada» ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση, τόσο με την Αλ Αχλί, όσο και με την Πίραμιντς. Τα όσα έχουν γραφτεί για το μέλλον μου και όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Θέλω να συνεχίσω την επαγγελματική μου καριέρα στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να εγκαταλείψω τον Ολυμπιακό και η πορεία μου εδώ είναι το μόνο που σκέφτομαι. Η ιδέα της επιστροφής μου στην Αίγυπτο, δεν είναι αυτή τη στιγμή στις επιλογές μου και δεν το σκέφτομαι καθόλου μέχρι την επόμενη σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα