Πάει για Ριβέρο ο Απόλλων (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Πάει για Ριβέρο ο Απόλλων (vid)

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κινείται για την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού που έπαιζε στην Ντεφενσόρ

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Εκτός από τον Θωμά Ναζλίδη στον Απόλλωνα θα κινηθούν για την απόκτηση και άλλου επιθετικού, για αυτό και οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως σε πρώτο πλάνο έχει περάσει η περίπτωση του Χερμάν Ριβέρο. Πρόκειται για τον Αργεντινό στράικερ που έπαιζε μέχρι πρότινος στη Ντεφενσόρ της Ουρουγουάης και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος.

Συνολικά με τη φανέλα της πέτυχε 10 γκολ σε 25 αγώνες, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει στη Χιλή με την Ουνιόν Λα Καλέρα (11/2) και στην Πλάζα Κολονία επίσης της Ουρουγουάης (11/2). Ο 27χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Αρχεντίνος, ενώ επαγγελματίας έγινε στην Φλάνδρια της πατρίδας του. Αμεσα ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από το θέμα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα