Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος!

Θοδωρής Βασίλης
Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μάνος!

bet365

O Δημήτρης Μάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ενσωματώνεται άμεσα στους Ηπειρώτες ο παίκτης, αφού την Πέμπτη θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η συντριβή από την ΑΕΚ έβαλε στην πρίζα τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος αποφάσισε να τρέξει την μεταγραφική του ενίσχυση στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία. Για τον λόγο αυτό οι Ηπειρώτες έτρεξαν άμεσα την υπόθεση του Δημήτρη Μάνου από τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Δημήτρη Μάνου μέχρι το τέλος της σεζόν με την μορφή δανεισμού. Ο παίκτης θα είναι το βράδυ στα Γιάννενα και την Πέμπτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Την ίδια ώρα το θέμα της απόκτηση του αριστερού μπακ παραμένει ανοικτό. Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΣ έχει φέρει τον Νορβηγό Εμίλ Γιόνασεν με τον οποίον υπάρχει πλήρη συμφωνία αλλά οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα.

Και αυτό γιατί ο παίκτης ταλαιπωρείται από τράβηγμα και θα είναι έτοιμος σε 20 ημέρες περίπου. Πλέον στην ομάδα περιμένουν την απόφαση του Γιάννη Πετράκη για το αν θα προχωρήσει η μεταγραφή με τον τεχνικό των Ηπειρωτών να αποφασίζει αν θα περιμένουν τον Νορβηγό άσο ή θα πάνε σε κάποια άλλη λύση.

Η ενίσχυση όμως δεν σταματάει εδώ, αφού στην ομάδα συνεχίζουν να τρέχουν τις υποθέσεις τόσο του εξτρέμ όσο και του χαφ.

Παράλληλα, στην ομάδα τρέχουν και τις αποχωρήσεις αφού Λουκίνας και Παπαϊωάννου αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και λίαν συντόμως να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Τέλος, επειδή έχει καταντήσει κουραστικό, και βγήκαν ξανά νέες φήμες, θέμα Γιάννη Πετράκη δεν υπάρχει, δεν υπήρχε και ούτε θα υπάρξει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, μέσω δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τον επιθετικό Δημήτρη Μάνο.

Ο 24-χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ στη Football League με 27 goal και έχει αγωνιστεί εκτός από τον Ολυμπιακό, με τις ομάδες του ΟΦΗ, της Βέροιας και του Εργοτέλη.

Το βράδυ θα είναι στην πόλη μας και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα