«Ζήτησε να επιστρέψει στην Μπράγκα ο Χασάν»

«Ζήτησε να επιστρέψει στην Μπράγκα ο Χασάν»

Gazzetta team
«Ζήτησε να επιστρέψει στην Μπράγκα ο Χασάν»

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν ζήτησε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην Μπράγκα σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Βαλένθια – Σπ. Χιχόν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Αχμέντ Χασάν ήρθε το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την Μπράγκα και μαζί με τον Γκερέρο να δώσουν λύσεις στο γκολ. Μετά από έξι μήνες παρουσίας στο λιμάνι, δεν αποκλείεται ο Αιγύπτιος φορ να αποτελέσει παρελθόν, αν πιστέψουμε τους συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της πατρίδας του, ο Χασάν φέρεται να έχει ζητήσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού την διακοπή του δανεισμού του και την επιστροφή του στην Μπράγκα.

Ο Χασάν μόλις πριν λίγο καιρό επέστρεψε από τραυματισμό την ώρα που ο Ολυμπιακός προέβη και στην απόκτηση του Σολδάνο για την γραμμή κρούσης της ομάδας. Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα αυτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα