Χωρίς Ντιγκινί η προπόνηση του Άρη

Χωρίς Ντιγκινί η προπόνηση του Άρη

Gazzetta team
Χωρίς Ντιγκινί η προπόνηση του Άρη

bet365

Ο Νικολάς Ντιγκινί συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και δεν συμμετείχε στη σημερινή (6/12) προπόνηση του Άρη.

Το νέο Pamestoixima.gr παίζει στις ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν είναι έτοιμος να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (09/12, 19:00), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Νικολά Ντιγκινί, που αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα