Εικοσάδα με Γκερέρο και χωρίς τους τραυματίες και τον Τουρέ ο Μαρτίνς (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Εικοσάδα με Γκερέρο και χωρίς τους τραυματίες και τον Τουρέ ο Μαρτίνς (pic)

bet365

Πέραν των τραυματιών Λάζαρου, Χασάν, Τσιμίκα και Μεριά ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό άφησε εκτός για το ματς στο Περιστέρι και τον Γιάγια Τουρέ και συμπεριέλαβε στην 20άδα τον Γκερέρο αλλά και τον νεαρό Βρουσάι.
Αποστολή με 20 παίκτες ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς. Στην 20άδα είναι ο Γκερέρο και φυσικά τέθηκε off ο τραυματίας Λάζαρος και επίσης με πρόβλημα ο Τσιμίκας. Εκτός πλάνων τέθηκαν και οι Μεριά και Τουρέ, των οποίων το μέλλον ήταν έτσι και αλλιώς αβέβαιο. Ο Τυνήσιος ως γνωστόν είναι και τραυματίας ενώ έξω τέθηκε και ο Χασάν που θα γυρίσει στην δράση στο 2019.
Φυσικά οι Πάρντο, Ανδρούτσος, Νικολάου και Μασούρας εξακολουθούν να μην βρίσκουν... χώρο στα πλάνα του προπονητή τους. Στους 20 μπήκε και ο νεαρός Βρουσάι.
Οι εκλεκτοί του Ίβηρα για το Ατρόμητος - Ολυμπιακός:
Κίπερ: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης και Σα
Αμυντικοί: Ομάρ, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης και Παπέ Σισέ
Μέσοι: Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι και Ποντένσε
Επιθετικοί: Γκερέρο και Μάνος
Μία εκτίμηση 11άδας για το ματς είναι με Σα κίπερ, Τοροσίδη φαβορί έναντι του Ομάρ για δεξιά, Σισέ και Βούκοβιτς οι δύο στόπερ και Κούτρης αριστερά. Για το κέντρο ο Γκιγιέρμε αναμένεται να είναι βασικός και από εκεί και μετά... παίζεται μία θέση μεταξύ Μπουχαλάκη, Νάτχο και Καμαρά. Επιτελικός ο Φορτούνης, άκρα με Ναουέλ και Ποντένσε και φορ ο Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα